Anlık Bildirim

WhatsApp kendini imha eden mesajların süresini kısaltacak

Mesajlaşma platformu WhatsApp, geçtimiz dönemde kullanıma sunduğu kendi kendini imha eden mesajların süresini kısaltma için testlere başladı.

WhatsApp kendini imha eden mesajların süresini kısaltacak Tam Boyutta Gör

WhatsApp, bu yılın başlarında kendi kendini imha eden mesajları zaten kullanıma sunmuştu. Ancak tasarlanma şekli nedeniyle, bu özellik yalnızca her 7 günde bir sohbeti otomatik olarak siliyordu.

24 saate inecek

Şimdi WhatsApp kendi kendini imha eden mesajların süresini kısaltmayı planlıyor. Şimdiye kadar 7 gün olan bu ayar, kullanıcılar tarafından değiştirilemiyordu. Ancak WABetaInfo'dan gelen bir rapora göre, WhatsApp nihayet bu olaya el atmak üzere. Şirket artık 24 saatlik bir ayarı etkinleştirmek istiyor. Ancak kullanıcılara 7 gün ile 24 saat arasında bir seçenek sunup sunmayacağı ise belirsiz.

WhatsApp kendini imha eden mesajların süresini kısaltacak Tam Boyutta Gör

Öte yandan WhatsApp'ın en ciddi rakiplerinden biri olan Telegram'ın bir süredir kullanıma sunduğu kendi kendini imha eden mesajlar özelliği, 1 saniyeye kadar seçim yapmanızı sağlayabiliyor. Yani mesaj göz açıp kapatıncaya kadar kendini imha etmiş oluyor. WhatsApp'ın 7 günlük süresi ise böylesine bir özellik için çok anlam ifade etmiyor. Zira kullanıcıların, silinmesini istedikleri gizli bir sohbet için oldukça uzun bir süre.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim