Anlık Bildirim

Whatsapp, Saklanan Mesajlar özelliğine kavuşuyor: Peki neler sunacak?

2023 yılında Whatsapp, birden fazla yeni özelliği platform kullanıcıları ile buluşturmaya hazırlanıyor. Şimdi de platforma kaybolan mesajları saklamanızı sağlayacak Saklanan Mesajlar özelliği geliyor.
Whatsapp, Saklanan Mesajlar özelliğine kavuşuyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör
Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan Whatsapp, kullanıcı deneyimini arttıracak yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Hatırlayacak olursak 2023 yılında platforma eklenecek yeni özellikler haberimizde bu yeni gelişmelerden bazılarına değinmiştik. Şimdi de platformun ''Saklanan Mesajlar'' adında yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. 

Kaybolan mesajlar artık saklanabilecek

Bilindiği üzere Whatsapp, kısa süre önce kullanıcıların sohbet içerisinde kullanabileceği ve süre sonunda otomatik olarak sona eren veya kaybolan mesajlar özelliğini kullanıma sundu. Saklanan Mesajlar ise, bu özellik üzerinde daha fazla kontrol imkanı sunacak. Böylece kullanıcılar, seçilen bir mesajı sohbet içerisinde sabitleyebilecek ve istedikleri zaman kaldırma seçeneğine sahip olacak. Ayrıca yeni özelllik sayesinde kaybolan mesajın süresi dolmuş olsa bile görmek mümkün olacak.

Whatsapp, Saklanan Mesajlar özelliğine kavuşuyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör
Paylaşılan ekran görüntüsüne bakıldığında, sabitlenen mesajın yanında yer alan işaretin Instagram'ın Kaydedilenler simgesi ile benzer olduğunu söyleyebiliriz. Yeni özelliğin geliştirme aşamasında olması sebebiyle, ne zaman veya nasıl kullanılacağını dair bilgiler henüz bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim