Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 11 SE'yi 9 Kasım'da tanıtabilir

Microsoft, 9 Kasım'da eğitim odaklı bir konferans düzenleyeceğini duyurdu. Şirketin söz konusu etkinlikte Windows 11'in özellikleri kısıtlandırılmış daha hafif bir sürümünü duyurması bekleniyor.

Windows 11 SE ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

Windows 11'in özellikleri kısıtlandırılmış daha hafif sürümünün piyasaya sürüleceğine yönelik söylentiler Haziran ayından bu yana gündemi meşgul ediyordu. Microsoft, Windows 11 SE olarak anılan işletim sistemini 9 Kasım'da tanıtabilir.

Yazılım devi söz konusu tarihte eğitim odaklı bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. Konferans kapsamında eğitim kurumlarında kullanılan düşük kapasiteli bilgisayarlar için tasarlanmış Windows 11 SE'nin tanıtılması bekleniyor.

Windows 11 SE ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

Surface Laptop SE yolda

Yeni işletim sistemi ve bu yazılımı temel alacak cihazlar doğrudan Chrome OS ve Chromebook'larla rekabet edecek. Bununla birlikte etkinlikte Microsoft'un Windows 11 SE tabanlı yeni bir uygun fiyatlı dizüstü bilgisayar duyuracağı söyleniyor.

Cihaz muhtemelen Surface Laptop SE olarak adlandırılacak. Dizüstü bilgisayarın Intel Celeron N4120 işlemci, 8 GB RAM, 11.6 inç ekran, USB-A ve USB-C bağlantı noktalarına sahip olacağı bildiriliyor. Fiyat etiketi de öğrencilere cazip gelecek seviyede olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim