Anlık Bildirim

Microsoft, Xbox Game Pass abonelerine ücretsiz Apple Music ve Apple TV+ kampanyası başlattı

Microsoft, Xbox Game Pass servisini daha cazip kılmaya devam ediyor. Firma artık Game Pass Ultimate abonelerine ücretsiz Apple Music ve Apple TV+ sunmaya başladı.
Xbox Game Pass için ücretsiz Apple Music kampanyası başladı Tam Boyutta Gör
Microsoft, Xbox Game Pass Ultimate kullanıcılarına özel Perks programı aracılığıyla ücretsiz Apple Music ve Apple TV+ hizmetlerini sunmaya başladı. Kullanıcılar her iki servisi de üç ay boyunca ücretsiz kullanabilecek.

Xbox Game Pass Ultimate abonelerine özel

Xbox tarafından yapılan açıklamada şu anda bir Apple TV+ veya Apple Music aboneliği olmayan Ultimate üyeleri, Xbox konsollarında veya Windows'ta Xbox uygulamasında sunulan Apple Music ve Apple TV+ avantajlardan birini veya her ikisini de talep edebiliyor. 3 ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak olan Apple Music ve Apple TV+ aboneliğini talep edebilmek için son tarih 31 Mart 2023.

Türkiye’deki kullanıcıların sadece 3 aylık ücretsiz Apple Music kampanyasını kullanabileceklerini belirtelim. Zira Apple TV+ Türkiye pazarında mevcut değil. Ek olarak her iki servis Rusya pazarında da kullanılmamakta. Öte yandan Apple’ın sevişlerinin Microsoft’un platformlarında daha da yaygınlaşması bekleniyor. Apple Music ve Apple TV zaten Xbox konsollarda yer alıyor. Apple, önümüzdeki yıl Windows’a da bu iki servis için özel uygulamalarını yayınlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim