Anlık Bildirim

Xbox uygulamasına yeni bir özellik ekleniyor: Oyun performansı hakkında ön bilgilendirme sunulacak

Windows'ta yer alan Xbox uygulamasında, oyunların sisteminizde ne kadar iyi çalışacağını gösteren yeni bir özellik ortaya çıktı. Microsoft tarafından yakında paylaşılabilir.

Xbox uygulaması oyunların sunacağı performansı gösterecek Tam Boyutta Gör

Microsoft, herhangi bir oyunu yüklemeden önce kullanıcı sisteminin ne kadar performans sunacağını gösteren yeni bir özelliği Windows’ta yer alan Xbox uygulamasına getirdi. 

Kullanıcılara ön bilgilendirme sunulacak

Yeni özellik, mağazada Doom Eternal, Forza Horizon 5 veya Yakuza 0 gibi oyunlara göz atan beta kullanıcıları tarafından ortaya çıkarken, "Bu PC’de mükemmel oynanmalı" mesajı dışında başka hangi uyarılara yer verilecek şu an için bilinmiyor.

Görünüşe göre Microsoft, kullanıcıların oyunlarda alabilecekleri performans hakkında erken bir bakış sağlamaları üzerinde çalışıyor ancak 'Mükemmel' olarak ifade edilen uyarının oldukça belirsiz olduğunu söyleyebiliriz. Zira oyunun hangi ayarlarda veya kare saniye oranında çalışacağına dair bir ayrıntıya yer verilmiyor.

Yeni özellik henüz sınırlı sayıda oyuna destek sunsa da, Microsoft tarafından daha fazla geliştirilerek yakında tüm kullanıcılara sunulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim