Anlık Bildirim

Xiaomi 13 serisi yerine Xiaomi 14 serisi tanıtılabilir: Kafa karıştıran kutular

Bir hafta önce Xiaomi 13'ün tasarımı internete sızdırılmıştı. Çinli firmanın yeni serisi hakkında bir görsel daha basına sızdırıldı ama bu görsel kafaları karıştırdı. Xiaomi 14 serisi mi tanıtılacak?
Xiaomi 13 Tam Boyutta Gör
Xiaomi 13 serisi yerine Xiaomi 14 serisi ile karşılaşabiliriz. Çinli firmanın bir sonraki amiral gemisi telefonlarına Snapdragon 8 Gen 2 isimli işlemci güç verecek. Weibo'da paylaşılan yukarıdaki görsel kullanıcıları meraklandırdı.

Xiaomi 13 serisi yerine Xiaomi 14 serisi tanıtılabilir

Weibo isimli platformda paylaşılan bir görselde Xiaomi 14 için hazırlanan karton kutular var. Bir başka görselde ise Xiaomi 14 ibaresi kullanılmış ve kendisinin model numarası 2211133C olarak belirtilmiş.

Aşağıdaki görüntüye bir göz attığımızda yeni serinin Android 13 tabanlı olan MIUI 14.0.2.0 sürümü ile taçlandırılacağını anlıyoruz. 12 GB RAM ve Android güvenlik yamasına sahip olan yeni Xiaomi ailesinde 13 sayısının kullanılmayacağı tahmin ediliyor. Zira bu sayı bazı kültürlerde uğursuzluğu ve kötülüğü simgeliyor.

Xiaomi 14 Tam Boyutta Gör
Güvenlik yamasının Ekim 2022'ye ait olduğu ifade edilmiş. Eğer 13 sayısı kullanılmayacaksa 14 sayısının kullanılacağı öngörülüyor. Bu serinin lansman tarihi önümüzdeki hafta açıklanabilir.

Asya pazarında test edilmeye başlanan bu serinin yakında dünyanın diğer bölgelerini de ziyaret edeceği konuşuluyor. Bu ihtimal ülkemizi de ilgilendiriyor. Zira Xiaomi'nin bazı amiral gemisi akıllı telefonları Türkiye'de mevcut. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim