Anlık Bildirim

Xiaomi akıllı bebek kamerasını duyurdu

Xiaomi Baby Care Edition adındaki akıllı bebek kamerası bebeğinizin tüm hareketlerini takip ederken sanal güvenlik alanları içerisinde kalmasını da sağlıyor.    
Xiaomi Baby Care Edition Tam Boyutta Gör
Geniş bir kamera ürün yelpazesi olan Xiaomi’nin bebeklere yönelik de akıllı ürünleri mevcut. Son ürünü olan Xiaomi Baby Care Edition akıllı kamera ebeveynlerin hayatını kolaylaştıracak özelliklerle geliyor.

Xiaomi Baby Care Edition özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Baby Care Edition akıllı kamera Full HD çözünürlükte yayın yapıyor ve geniş açılı lens ile tüm odayı kapsayabiliyor. Çift bant Wi-Fi ile bağlantı kuran kamera microSD kart yuvasına sahip. Böylece çevrim dışı da çalışabiliyor. Gözlem ekranı ise 5 inç büyüklüğünde ve 10 saate kadar kullanılabiliyor.

Çevrim dışı modda ekran anında kameraya bağlanarak görüntü aktarmaya başlıyor. İnternet varsa bu kez Mi Home uygulaması ile pek çok cihazdan uzaktan da izlenebiliyor. Kameranın açısı sadece manuel olarak değiştiriliyor ve internet üzerinden müdahale edilemiyor.

Kamera çocuğun ağlamasını veya öksürmesini algılayarak uyarı veriyor. Ayrıca ebeveynler uygulama ile bebeğin çevresine sanal güvenlik alanı çiziyor ve bebek bu alanın dışına çıktığında yine uyarı veriliyor. Xiaomi Baby Care Edition akıllı kamera 115$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim