Anlık Bildirim

Xiaomi'den bir modele daha HyperOS sürprizi: Redmi Pad SE için hazır

Xiaomi, MIUI sisteminin yerine alan Android 14 tabanlı HyperOS üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Son olarak HyperOS, Türkiye'de de satılan Redmi Pad SE hazır. İşte detaylar...
Xiaomi'den bir modele daha HyperOS sürprizi! Tam Boyutta Gör
Son dönemde güncelleme çalışmalarına hız veren XiaomiHyperOS'un dağıtımına hız kesmeden devam ediyor. Bildiğiniz gibi MIUI arayüzünün yerini alacak güncelleme, ilk etapta Xiaomi 14 ve hemen ardından üst ve orta seviye cihazlara ulaşmıştı. Şimdi ise HyperOS, Türkiye'de de satılan Redmi Pad SE modeline geliyor.

HyperOS bir modele daha geliyor

Aktarıldığı kadarıyla HyperOS güncellemesi şu anda Redmi Pad SE için tamamlandı veçok yakında genel kullanıma sunulacak. Aktarıldığı kadarıyla ''1.0.1.0.UMUINXM'' yapı numarasıyla gelen güncelleme, 4GB boyutlara sahip. Ayrıca Mayıs ayı güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor. 

Xiaomi'den bir modele daha HyperOS sürprizi! Tam Boyutta Gör
Kaçıranlar için Redmi Pad SE, 90Hz 11 inç AMOLED ekranQualcomm Snapdragon 680 işlemci10W şarj 8.000mAh pil kapasitesi ve Android 13 tabanlı MIUI Pad 14 ile piyasaya sürüldü. Şimdi ise Android 14 tabanlı HyperOS'a kavuşuyor. Güncellemeyi kontrol etmek için Ayarlar menüsü üzerinden, ''Telefon Hakkında'' ve "MIUI Sürümü" bölümüne göz atabilirsiniz.

HyperOS neler sunuyor?

Güncellemenin detaylarına geçecek olursak, HyperOS, yenilenmiş sistem uygulamaları, gelişmiş arayüz performansı ve bazı ek özellikler getiriyor. Böylece yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget’lara ek olarak kilit ekranında daha fazla özelleştirme seçeneği mevcut olacak. Ayrıca Kontrol merkezi artık daha temiz ve daha modern bir tasarıma sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim