Anlık Bildirim

Android 13 tabanlı MIUI 14 detaylanıyor: İşte sunulan yenilikler

Akıllı telefon devi Xiaomi, yakında Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesini tanıtacak. Bugün, yeni güncelleme ile sunulacak yenilikler belli oldu. İşte detaylar
Xiaomi'nin MIUI 14 güncellemesi detaylanıyor: İşte yenilikler Tam Boyutta Gör
Xiaomi'nin merakla beklenen Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesinin Xiaomi 13 serisi ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Dün ani bir kararla yaklaşan amiral gemisi telefonlar ertelenmiş olsa da, MIUI 14'ün güncelleme detayları sızdırıldı. Yeni ürün yazılımı, kişiselleştirme, performans, güvenlik ve gizlilik açısından birçok iyileştirme içeriyor.

Android 13 tabanlı MIUI 14 neler sunacak?

Bildirilenlere göre Xiaomi telefonlar için yeni özellikleri beraberinde getirmesi beklenen MIUI 14, daha az depolama alanı kullanımı ve hafif yapısıyla öne çıkacak. Bununla birlikte yeni sürüm, ''güç tasarrufu'' modunda hem önceden yüklenmiş hem de üçüncü taraf uygulamaların performansını arttıran geliştirilmiş bir sistem mimarisi ile karşımıza çıkacak. 

Kullanıcı deneyimi konusun da yeni özellikler ile güncellenen MIUI 14, daha fazla kişiselleştirme seçeneği ve yeni bir widget formatı ile kullanıcıların oluşturabileceği kombinasyon sayısını arttıracak. Arayüze eklenen bir diğer yenilik ise, kullanıcılar artık herhangi bir galeri görüntüsünden metinleri kopyalayabilecek.

Xiaomi'nin MIUI 14 güncellemesi detaylanıyor: İşte yenilikler Tam Boyutta Gör
Sızdırılan bilgiler arasında ayrıca "Süper simge" adı verilen bir özellikten bahsediliyor. Bu özelliğin detayları bilinmiyor olsa da, ana ekrana yeni bir görünüm kazandırması bekleniyor. Yeni güncelleme, genel gizlilik ve güvenlik özellikleri konusunda da yenilikler getiriyor. Böylece cihazlar, gerçekleştirilen birçok eylemde bulutta hiçbir veri depolanmadan yerel olarak uçtan uca gizlilik desteğine sahip olacak.

Xiaomi ayrıca, cihazlar arasındaki bağlantıyı geliştirerek, kulaklıkları telefonunuza, tabletinize ve TV'nize bağlamayı ve bu cihazlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmayı kolaylaştırıyor. Buna ek olarak MIUI 14, sesli dijital asistan tarafında da yenilikler sunuyor. Kullanıcılar artık asistan üzerinden çeviri, arama filtreleme ve çok daha fazlasını yapabilecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim