Anlık Bildirim

Xiaomi Pad 7 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 ve 144 Hz ekranla geliyor

Xiaomi'nin Pad 7 tablet serisi üzerinde çalıştığına dair bilgiler var. İnternete sızdırılan yeni detaylar Xiaomi Pad 7 Pro modelinin piyasadaki en güçlü tabletlerden biri olacağını gösteriyor.
Xiaomi Pad 7 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 ve 144 Hz ekranla geliyor Tam Boyutta Gör
Xiaomi hatırlayacağınız üzere bu yılın başlarında Pad 6 serisi tabletlerini piyasaya sürmüştü. Çinli marka şimdi de Pad 7 üzerinde çalışıyor. Gönüşe bakılırsa yeni serinin Pro versiyonu piyasadaki en güçlü tabletlerden biri olacak. Zira bu yönde bazı ayrıntılar var.

N81A model numaralı cihazın Tianma üretimi 10 inçlik bir ekran taşıdığı bildiriliyor. LCD panel için 2367 x 1480 piksel çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı gibi bazı detaylar da mevcut. Xiaomi Pad 7 Pro'nun üst sınıf Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağı da sızan bilgiler arasında.

Xiaomi Pad 7 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 ve 144 Hz ekranla geliyor Tam Boyutta Gör

HyperOS ve dörtlü hoparlör sistemi

Yeni tablet tıpkı önceki Pad 6 Pro modelinde olduğu gibi dörtlü stereo hoparlör sistemiyle gelecek. Xiaomi Pad 7 Pro'nun kutudan Android 14 tabanlı HyperOS yüklü şekilde çıkacağına ise kesin gözüyle bakılıyor. Şimdilik cihazla ilgili bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Daha fazlası için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim