Xiaomi Haberleri

Etiket
Son dakika xiaomi haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), xiaomi hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
15 SA.

GİRİLEN İÇERİKLER
156 VİDEO 2.504 HABER 62 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 5 İÇERİK

Xiaomi Son Dakika Haberleri

Güncel Xiaomi Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika xiaomi haberleri de dahil olmak üzere xiaomi ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 156 video, 62 galeri ve 2283 adet xiaomi haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 126 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

xiaomi İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel xiaomi haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Xiaomi Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni xiaomi haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son xiaomi haberlerini okuduktan sonra, Akıllı Telefon İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Xiaomi Hakkında

Xiaomi Corporation, Nisan 2010'da Lei Jun tarafından kurulmuş ve merkezi Pekin'de bulunan Çinli bir elektronik şirketidir. Xiaomi; akıllı telefon, mobil uygulama, dizüstü bilgisayar, giyilebilir cihazlar, TV'ler, yönlendiriciler, aktivite takipçisi, akıllı saat, çanta, kulaklık, ayakkabı, spor bandı ve daha birçok ürüne yatırım yapmaktadır. Xiaomi ayrıca Apple, Samsung ve Huawei'den sonra kendi geliştirdiği cep telefonu yonga özelliklerine sahip dördüncü şirkettir. Ve Android tabanlı MIUI işletim sisteminin sahibidir.

Telefon KarşılaştırmaTelefon ÖnerileriTelefon Fiyatlarıİkinci El Xiaomi Telefonlar
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim