Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi K70 ve K70 Pro'nun yeni görüntüleri sızdırıldı: İşte muhtemel tasarım

Xiaomi şimdilerde Redmi K70 serisi üzerinde çalışmakta ve yakın bir zamanda seriden Redmi K70 ve K70 Pro'nun yeni görüntüleri sızdırıldı. İşte o görüntüler:    
Xiaomi Redmi K70 ve K70 Pro'nun yeni görüntüleri sızdırıldı
Teknoloji devlerinden Xiaomi, şimdilerde yeni serisi Redmi K70 üzerinde çalışıyor. Son zamanlarda render görüntüleri sızıdırılan Redmi K70 ve K70 Pro'nun yeni görüntüleri ise yakın bir zamanda Weibo'da ortaya çıktı. Yeni görüntüler, serinin arka panel tasarımını da onayladı.

İşte Xiaomi Redmi K70 serisinin beklenen özellikleri:

Yaklaşan Redmi K70, K70 Pro ve K70e'nin benzer tasarımlara sahip olması bekleniyor. Aşağıdaki görüntüde ise beyaz renkli Redmi K70'in LED flaş ünitesinin de bulunduğu üçlü bir arka kamera kurulumuyla kutudan çıkacağı görülmekte. Redmi K70 Pro'nun sızdırılan görseli ise 50 megapiksel birincil kamerayla donatılmış siyah versiyonunu ortaya çıkarmakta.

Xiaomi Redmi K70 ve K70 Pro'nun yeni görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Cihazların özelliklerine değinecek olursak önceki sızdırılan raporlara göre Redmi K70 ve K70 Pro, sırasıyla Snapdragon 8 Gen 2 ve Snapdragon 8 Gen 3 yonga setlerinden güç alacak. Öte yandan Redmi K70e'nin yakında çıkacak Dimensity 8300 yonga setiyle donatılması bekleniyor. OLED bir panele sahip olması beklenen her iki cihazdan K70'in 1,5K çözünürlüğü desteklediği söylenirken Pro modelinin ise 2K çözünürlük sunacağı söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim