Anlık Bildirim

Artık daha akıllı: Karşınızda Xiaomi Watch 2 Pro ve fiyatı

Xiaomi, düzenlediğ etkinlik kapsamında yeni akıllı ürünlerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu bağlamda firma, Xiaomi Watch 2 Pro akıllı saatını tanıttı. İşte  Xiaomi Watch 2 Pro fiyatı ve detayları:
Xiaomi Watch 2 Pro tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Xiaomi, yeni Xiaomi 13T ve 13T Pro'nun yanı sıra yeni Watch 2 Pro'yu da tanıttı. Yeni akıllı saat bazı önemli özellikler getiriyor. Bunlardan en önemlisi cihazın, yazılım cephesinde Google'ın Wear OS işletim sistemiyle birlikte geliyor olması. Xiaomi aynı zamanda Smart Band 8'in global versiyonunu da kullanıcılarla buluşturdu. Gelin şimdi Xiaomi Watch 2 Pro fiyatı ve özelliklerine bakalım.

Her yönden daha akıllı: Xiaomi Watch 2 Pro

Watch 2 Pro, indirilebilecek çok çeşitli üçüncü taraf uygulamalara sahip tam teşekküllü bir Google Wear OS akıllı saati olarak karşımıza çıkıyor. Saatin yalnızca Bluetooth veya LTE modelleri mevcut olup, ikincisi eşleştirilmiş bir akıllı telefon olmadan da arama, mesaj alma ve bağlantıda kalmanıza olanak tanıyor.

Xiaomi Watch 2 Pro tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Xiaomi Watch 2 Pro, 466 x 466 piksel çözünürlüğe ve 600 nit'e kadar en yüksek parlaklığa sahip 1,43 inç AMOLED ekran ile geliyor. Saat, Always on Display ve önceden yüklenmiş 20 saat kadranı ile birlikte kutusundan çıkıyor. Qualcomm'un Snapdragon W5+Gen1 giyilebilir platformundan gücünü alan Watch 2 Pro’da 2GB RAM ve 32GB depolama alanı bulunuyor. Ayrıca çift bant GNSS konumlandırma, Wi-Fi, Bluetooth 5.2 ve NFC bağlantı özelliklerine de sahip. WearOS sayesinde NFC üzerinden ödeme işlemi gerçekleştirilebiliyor. Watch 2 Pro ayrıca 5ATM dayanıklılığına da sahip.
Xiaomi Watch 2 Pro tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Xiaomi, Watch 2 Pro'da 7/24 kalp atış hızı ve kandaki oksijen seviyesi takibinin yanı sıra uyku ve stres takibi de sunuyor. Watch 2 Pro ayrıca 150'den fazla spor modu için aktivite takibini desteklerken vücut yağ yüzdesi ve kas kütlesi gibi vücut kompozisyonu ölçümlerini tahmin etmek için bir Biyoelektrik empedans sensörüne sahip.

Watch 2 Pro'da Bluetooth'lu modelde 65 saate kadar, LTE modelinde ise 55 saate kadar kullanım sağlayan 495 mAh pil bulunuyor. Dolayısıyla her iki cihazda da rahatlıkla iki günlük pil ömrü elde edilebilecek. Şarj işlemi ise tescilli iki pimli manyetik şarj cihazı aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

Xiaomi Watch 2 Pro fiyatı ne kadar?

Xiaomi Watch 2 Pro şimdilik Türkiye pazarında satışa sunulmadı. Cihaz hâlihazırda global raflarda yerini almış durumda. Xiaomi Watch 2 Pro’nun Bluetooth versiyonu 269 euro fiyat etiketine sahipken eSIM temelli LTE versiyonu ise 349 euro fiyata sahip.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=vJg4AQxh9h]

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20661 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xiaomi Watch 2 Pro, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim