Anlık Bildirim

Xiaomi Watch Color 3 yakında piyasaya sürülecek

Çinli teknoloji devi Xiaomi yakında Watch Color 2'nin halefini piyasaya sürecek. M2134W1 model numaralı Watch Color 3'ün sertifikasyon sürecinden geçtiği ortaya çıktı.

Xiaomi Watch Color 3 yakında piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Xiaomi yeni bir akıllı saatle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çinli 3C ve TENAA sertifikasyon kurumlarının kayıtlarında, M2134W1 model numarasına sahip Xiaomi markalı bir akıllı saat ortaya çıktı. Söz konusu cihazın Watch Color 3 adı altında piyasaya sürüleceği bildiriliyor.

Yayınlanan belgeler akıllı saatin 5W şarj desteği taşıyacağını gösteriyor. Ayrıca GPS modülü ve yüksek kapasiteli pilden de bahsediliyor. Watch Color 2'de 12 güne kadar dayanabilen 470 mAh pile yer verildiğini hatırlatalım. Ne yazık ki yeni modelde eSIM işlevi ve LTE bağlantısı olmayacak.

Xiaomi Watch Color 3 yakında piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Büyük ekran beklentisi

Xiaomi Watch Color 3 için büyük ekran beklentisi de var. Çinli üretici Watch Color 2'de 1.43 inçlik bir ekrana yer vermişti ve cihaz 46.5 x 47.3 x 11 mm boyutlarındaydı. Watch Color 3 hakkında bildiklerimiz şimdilik bunlara sınırlı. Daha fazlası için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim