Anlık Bildirim

Xiaomi Watch S1 tanıtıldı: Kandaki oksijen seviyesi ölçümü, AMOLED ekran ve daha fazlası

Xiaomi'nin gerçekleştirdiği büyük etkinlikte bir de şirketin en yeni akıllı saati tanıtıldı. Xiaomi Watch S1, NFC, 470mAh batarya ve 117'den fazla spor modu desteği gibi özellikler sunuyor.

Xiaomi Watch S1 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Xiaomi birçok ürününü tanıttığı büyük bir etkinlik gerçekleştirdi. Tanıtılan ürünler arasında Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12X ve Xiaomi Buds 3 cihazlarla birlikte MIUI 13 arayüz yer alıyor. Şirket tüm bunlarla birlikte ayrıca Xiaomi Watch S1 akıllı saatini de duyurdu.

Xiaomi Watch S1 neler sunuyor

Klasik bir saat gibi görünen Xiaomi Watch S1, paslanmaz çelik çerçeveyle çevrili 326PPI'ye sahip 1.43 inç büyüklüğünde AMOLED dokunmatik ekranla geliyor. Ekran, bir safir cam tabakası ile kaplı. Şirket saatte yer verilen AMOLED ekranın kullanıcıların, hareket halindeyken mesajları, gelen aramaları ve bildirimleri kontrol etmesini ve uygulamaları kullanmasını kolaylaştıracağını söylüyor.

Xiaomi Watch S1 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Akıllı saat, toplamda 5 farklı kayış seçeneğiyle sunulacak ve silikon kayış seçeneği de olacak. Watch S1, 117'den fazla spor modunu destekliyor ve 5 ATM su direnci sunuyor.

Saat, uyku takibi ve kalp atış hızı ve kandaki oksijen seviyesi ölçümü yapabiliyor ve ayrıca, NFC'ye sahip. Cihazda, mikrofon ve hoparlör de bulunuyor. Pil ömrü detaylarında ise Xiaomi Watch S1, şirketin karma kullanım ve tek şarjla 12 güne kadar kullanılabileceğini söylediği 470 mAh pil bulunduruyor.

Xiaomi Watch S1 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

 Xiaomi Watch S1 fiyatları

Xiaomi Watch S1 Silikon kayış Yaklaşık 165 dolar
Xiaomi Watch S1 Deri kayış Yaklaşık 175 dolar
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim