Anlık Bildirim

Xbox Series için yeni Seagate SSD depolama

Seagate Game Drive for Xbox SSD yeni nesil Xbox Series konsollarınız için ihtiyacınız olan 1TB kapasite takviyesi yapıyor. Ayrıca veri koruma desteği de sunuluyor.

Game Drive for Xbox SSD Tam Boyutta Gör

Konsol toplulukları bir yandan depolama genişlemesini daha ucuza getirecek yöntemler ararken üreticiler de yeni ürünlerine devam ediyor. Seagate markası Xbox Series için ürün portföyünü genişletiyor. 

Seagate Game Drive for Xbox SSD

Seagate Game Drive for Xbox SSD tasarımı firmanın önceki ürünlerinden çok farklı değil. Çalışma esnasında tematik yeşil aydınlatma konsol ile ahenk sağlıyor. USB 3.2 Gen 1 sayesinde hızlı veri aktarımları mümkün oluyor. 

Xbox Series X ve Xbox Series S konsollarında hızlı oyun aktarımı sağlayan sürücü ayrıca Xbox One modelleri ile de uyumlu. Diğer taraftan destekli pek çok masa üstü ve mobil cihazda çalışacağını söylemeye gerek yok. 

Oyuncuların verilerini korumak adına 3 yıllık veri koruma paketi kutuya dahil edilmiş. 3 yıllık sınırlı garanti süresi ile gelen Seagate Game Drive for Xbox SSD için sadece 1TB kapasite mevcut ve 170$ fiyat etiketine sahip.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim