Anlık Bildirim

Yeni nesil Huawei Mate X, 2020'nin ikinci yarısında piyasaya sürülecek

Huawei'nin ikinci nesil Mate X katlanabilir akıllı telefon modelinin halefi 2020 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülecek. Tedarikçilerin, bileşenlerinin üretimine başladığı bile iddia ediliyor.

Yeni nesil Huawei Mate X, 2020'nin ikinci yarısında piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Huawei'nin yeni nesil Mate X katlanabilir telefonunu, 2020'nin ikinci yarısında piyasaya süreceği bildirildi. Digitimes'ın raporuna göre cihazda kullanılacak olan bileşenlerin küçük hacimli deneme üretimi çoktan başladı.

Tedarikçilere göre katlanabilir cihaz pazarı büyüyecek

Huawei Mate X bu yılın başlarında duyuruldu ancak şirket ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmek için acele etmedi. Samsung'un Galaxy Fold modelinde yaptığı hataya düşmemek için cihazın kalitesinden emin oluncaya dek beklemeyi tercih eden Huawei, Kasım ayında Mate X'in satışlarına başlamıştı. Sektörün en güvenilir kaynaklarından biri olarak gösterilen Digitimes'ın yeni raporuna göre ise ikinci nesil Mate X, 2020 yılının ikinci yarısında raflardaki yerini alacak.

Yeni nesil Huawei Mate X, 2020'nin ikinci yarısında piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Tayvan merkezli üretici tedarik zincirinden alınan bilgiler doğrultusunda hazırlanan bu rapor, ne yazık ki ikinci nesil Huawei Mate X'in nasıl bir tasarımla ve teknik özelliklerle geleceğine dair bir bilgi içermiyor. Ancak katlanabilir akıllı telefon pazarında gelecek gören menteşe üreticilerinin kapasitelerini artırmak için girişimlere başladıkları da raporun önemli bir kısmı olarak değerlendirilebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim