Anlık Bildirim

Youtube'a yeni yapay zeka özellikleri geldi

Youtube, iki yeni deneysel yapay zeka özelliğini kullanıma sundu: Yapay zeka tarafından yaratılan yorum özetleri ve video ile sorulan soruları cevaplayan sohbet robotu. 
Youtube'a yeni yapay zeka özellikleri geldi Tam Boyutta Gör
Youtube iki yeni deneysel yapay zeka özelliğini açıkladı. Bu özelliklerden ilki yapay zeka tarafından yaratılan yorum özetleri, ikincisi ise izlediğiniz video ile ilgili sorduğunuz soruları cevaplayan sohbet robotu. Test aşamasında olan özellikler Youtube Premium üyeleri için sunuluyor.

Youtube deneyimi gelişecek

Youtube'a yeni yapay zeka özellikleri geldi Tam Boyutta Gör
Yapay zeka özetleri, yorumları belirli konular etrafında gruplandırarak daha derli toplu hale getirecek böylelikle istenen yoruma erişmek kolaylaşacak. Belli konular altında toplanan başlıklara tıklayarak yorumların tamamına ulaşmak mümkün olacak. Araç, şuanda çok sayıda yorum alan İngilizce videolarda çalışıyor.

Youtube'a yeni yapay zeka özellikleri geldi
Sohbet robotu özelliğinde ise asistana video içeriği veya ilgili içerikler hakkında soru sorulabilecek. Böylelikle izlenen konu hakkında daha derine dalmak mümkün olacak. Google'ın Bard'ına benzer olan yapay zeka aracı, bilgileri Youtube ve web'den alıyor ve video oynatmayı kesintiye uğratmadan cevaplar veriyor. Bu özelliğe Youtube uygulamasındaki "Sor" butonuna tıklayarak ulaşılacak.
Kaynakça https://www.engadget.com/youtube-tests-ai-generated-comment-summaries-and-a-chatbot-for-videos-213405231.html?src=rss https://support.google.com/youtube/thread/242690316/testing-new-experimental-generative-ai-features?hl=en Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim