Anlık Bildirim

YouTube yakında yeşil perde efekti sunacak

YouTube Shorts kullanıcıları gelecek yıldan itibaren video hazırlarken arka planında yapay zekâ ile oluşturulmuş görseller veya videolar kullanabilecekler.      
YouTube Shorts Tam Boyutta Gör
Bir dönem özel efektler için kullanılan yeşil perde teknolojisi bugün yayıncılar için vazgeçilmezler arasına girdi. Yayıncılık sektörünün en büyük ismi konumundaki YouTube önemli bir güncelleme hazırlıyor.

Dream Screen nedir?

Dream Screen adı verilen yeni teknoloji, yapay zekâyı kullanarak bir yeşil perde efekti uyguluyor. TikTok gibi platformlarda da gördüğümüz bu efekt, kullanıcının arka planını AI ile oluşturulmuş görseller veya videolar ile değiştirebiliyor. Dream Screen özelliği 2024 yılında YouTube Shorts kullanıcılarına sunulacak.

Diğer bir yenilik ise yapay zekânın içerik üreticilerine video projeleri için tavsiyelerde bulunması ve şablon hazırlanmasına yardım etmesi. Yine kullanıcılar çeşitli komutlar vererek videoları için en doğru arka plan müziğini bulabiliyor.

Yine daha önce gündeme gelen yapay zekânın metin üzerinden çeviri yaparak videolara dublaj eklemesi ve mobil cihazlardan videoları düzenlemeyi sağlayacak YouTube Create uygulaması duyurulan yenilikler arasında.

YouTube Dream Screen geliyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim