Anlık Bildirim

YouTube Music'e uyku zamanlayıcı özelliği geliyor

Podcast özelliğini kullanıma sunan YouTube Music, hız kesmeden yeniliklere devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göre YouTube Music, uyku zamanlayıcı özelliğini kullanıma sundu. İşte detaylar:
YouTube Music'e uyku zamanlayıcı özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Popüler müzik dinleme platformu YouTube Music, geçtiğimiz günlerde Podcast özelliğini kullanıma sunmuştu. Şimdilerde ise kullanıcıların uzun zamandır beklediği uyku zamanlayıcısı özelliğini kullanıma sundu. Uyku zamanlayıcısı ile uyumadan önce açtığınız müziklerin seçtiğiniz süre sonunda durmasını sağlayabileceksiniz.

YouTube Music'te 5 farklı seçenekle uyku zamanlayıcısını kurabilirsiniz

YouTube Music'e uyku zamanlayıcı özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
ABD'de kullanıma sunulmaya başlayan YouTube Music'in yeni özelliği uyku zamanlayıcısı ile 5, 15, 30 dakika, 1 saat ve parça sonu seçeneklerinden birini seçerek bir zamanlayıcı kurabilirsiniz. Böylece seçtiğiniz süre sonunda oynatılan şarkı durdurulacaktır.

Bu sekmeye ulaşmak için oynatılan şarkıda bulunan üç nokta kısmına basmanız gerekir. Açılan yeni sekmede ortaya çıkan sleep timer seçeneğine basarak süreyi seçmeniz mümkün. Henüz ABD'de kullanıma sunulan özelliğin yakın bir zamanda geniş çapta da kullanıma sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim