Anlık Bildirim

YouTube, videolarda zamana bağlı yorumları test ediyor

YouTube, yorumları, tam olarak bir videoyu izlediğiniz ana göre zamanlanmış olarak görüntülemenizi sağlayan yeni bir özelliği test ediyor.

YouTube, videolarda zamana bağlı yorumları test ediyor Tam Boyutta Gör

Google'ın sahibi olduğu video yayın platformu YouTube, kullanıcıların bir videoyu tam olarak izlediği anda görünecek olan zamana bağlı yorumları test ettiğini açıkladı.

YouTube'un test ettiği yeni özellik, canlı yayın tekrarlarında sohbetlerin görünümüne benziyor. Zamana bağlı bu yorumların hangi kullanıcılar tarafından erişilebilir olduğu ya da hangi videolarda geçerli olduğuna dair bir ayrıntı bulunmuyor.

Mobil uygulamalarda test ediliyor

Şirketten yapılan açıklamada: "Bu deney bazı videolarda küçük bir grup insanın kullanımına sunulmuştur ve geri bildirimlere dayanarak bunu daha geniş bir şekilde sunmayı düşüneceğiz. Denemenin bir parçası olup olmadığınızı görmek için iOS veya Android'de yorumlar bölümüne gidin ve Zamanlanmış Beta'yı seçmek için Sırala düğmesine dokunun." ifadelerine yer verildi.

YouTube, geçtiğimiz günlerde iOS ve Android için mobil uygulamasının artık kullanıcılara yeni video çözünürlük kontrollerini test ettiğini açıkladı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim