Anlık Bildirim

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'in film ve oyun hakları açık arttırmaya çıkıyor

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'in oyun ve film hakları The Saul Zaentz Company tarafından açık arttırmaya çıkarılıyor. Tahmini değerin 2 milyar dolar olduğunu söyleniyor.

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'in film ve oyun hakları satılıyor Tam Boyutta Gör

Usta yazar J.R.R Tolkien'in yarattığı Orta Dünya şüphesiz eğlence dünyasının en büyük markalarından birisi. Özellikle Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'in büyüklüğü tartışılmaz durumda. Bu tarz markaların film ve oyun hakları da aynı şekilde bir hayli değerli oluyor. Geçtiğimiz saatlerde de enteresan bir haber çıktı.

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'in Hakları Satılıyor

Variety'nin haberine göre The Saul Zaentz Company elinde bulundurduğu Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'in oyun ve film haklarını satışa çıkartıyor. Son değerlemelere bakılarak bu satışın 2 milyar dolar getireceği tahmin ediliyor. Bu anlaşma Yüzüklerin Efendisi ve Hobbt dışında sınırlı bir şekilde de olsa Tolkien'in ölümünden sonra yayınlanan The Silmarillion ve Bitmemiş Öyküler'in haklarını da içeriyor.

Bildiğiniz gibi 2 Eylül 2022'de Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi yayınlanacak. Yani bu satış için aslında zamanlama gayet uygun ve henüz Amazon'dan resmi bir şey duymasak da Amazon'un en büyük adaylardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu olayların sonunda neler olacak bilemiyoruz ancak Orta Dünya'ya ait eserlerin yeniden yoğun bir şekilde hayatımıza girecek gibi durduğunu söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3261 kez okundu.
14 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yüzüklerin efendisi, hobbit ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim