Anlık Bildirim

ZTE, yeni AR gözlüğünü tanıttı: MWC 2023'te geliyor

Çinli teknoloji devi ZTE, markanın ilk AR gözlüğü Nubia Neovision Glass için MWC 2023'ü işaret etti. Peki yeni cihaz beraberinde neler getirecek? İşte bildiklerimiz
ZTE, yeni AR gözlüğünü tanıttı: MWC 2023'te geliyor Tam Boyutta Gör
Günümüzde amiral gemisi telefonların yanı sıra orta sınıf ve ucuz modeller ile ses getiren ZTE, tüketici pazarında yeni bir rekabete dahil olmayı planlıyor. Bugün sürpriz bir paylaşımda bulunan marka, Nubia Neovision Glass isimli yeni bir AR gözlüğün yolda olduğunu duyurdu.

MWC 2023'te boy gösterecek

Paylaşılan tanıtım görseline göre ZTE, Nubia Neovision Glass isimli ilk AR gözlüğünü MWC 2023 kapsamında duyurmayı planlıyor. Göründüğü kadarıyla yeni gözlük, CES 2022’de karşımıza çıkan TCL NxtWar Air ile benzer tasarım hatlarını kullanacak. Ayrıca görüntülerde herhangi bir bağlantı kablosuna yer verilmemesi, gözlüğün başka bir cihaza bağlanmadan çalışabileceğine işaret ediyor.

ZTE, yeni AR gözlüğünü tanıttı: MWC 2023'te geliyor Tam Boyutta Gör
Nubia Neovision Glass'ın teknik detayları ise henüz açıklanmadı. Ancak Çinli üretici, çok katmanlı lensler ile donatılacak cihazın, oyun, eğlence, ofis ve spor aktiviteleri konusunda tam entegrasyon sunacağını öne sürüyor.

Nubia Neovision Glass hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Gözlük hakkında merak edilen tüm detayların 28 Şubat tarihli MWC 2023 etkinliğinde açıklanması bekleniyor. Ayrıca yeni etkinliğe, çıplak gözle 3D deneyimi sunacak Nubia Pad 3D dahil olmak üzere yenilikçi ZTE ürünlerinin eşlik edeceğini belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim