Anlık Bildirim

144 Hz ekrana sahip ilk akıllı telefon belli oldu

Akıllı telefon üreticileri işlemci hızı ve kamera çözünürlüğünden sonra birbirleriyle yarışacakları yeni bir kriter buldular. 144 Hz ekranlı ilk telefon hakkında bazı detaylar ortaya çıktı.

144 Hz ekrana sahip ilk akıllı telefon belli oldu Tam Boyutta Gör

Xiaomi ve Redmi gibi markaların ürünleri hakkında düzenli olarak ilgi çekici bilgiler paylaşan Xiaomishka adlı Twitter kullanıcısı, yine bazı önemli istihbaratlarla karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz yıl itibarıyla akıllı telefonlarda 90 Hz tazeleme oranına sahip ekranlar görmeye yavaş yavaş alışmaya başladık. Bu tür ekranlar kullanıcılara daha yumuşak ve akıcı bir deneyim sunuyor.

Görünüşe bakılırsa akıllı telefon üreticileri devamlı olarak işlemci saat hızını ve kamera çözünürlüğünü artırarak müşteri çekmenin mümkün olmadığını fark etti. Yüksek ekran tazeleme oranı sunarak birbirleri ile rekabet etmeye başladılar.

144 Hz ekrana sahip ilk akıllı telefon belli oldu Tam Boyutta Gör

Visionox tarafından üretilecek

Bir sonraki Nubia Red Devil oyuncu telefonu sadece 5G bağlantısını desteklemekle kalmayacak aynı zamanda 144 Hz tazeleme oranına sahip bir ekran taşıyacak.

144 Hz ekrana sahip ilk akıllı telefon belli oldu

Cihazda kullanılacak ekranın Xiaomi Mi Mix Alpha ve Mi Note 10 için ekran tedarik eden Visionox tarafından üretileceği bildiriliyor. Bu arada 11 Şubat tarihinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S20'nin 120 Hz ekran ile geleceğini belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim