Anlık Bildirim

CS:GO fanı 60.000 dolara silah skini aldı

Counter-Strike: Global Offensive oyunundaki skinlerin çok yüksek fiyatlara satılabildiği bir gerçek. Ancak bir tüfek skini için tam 60.000 dolar ödenmesi olayı farklı bir boyuta taşıdı.
Valve'in Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyunundaki skinlerin oldukça yüksek fiyatlara satıldığını biliyoruz ancak oyunda ender bulunan bir skin için en fazla ne kadar para ödenebilir ki? Yayınlanan yeni bir rapora göre bir CS:GO fanı, az bulunan bir tüfek skini için tam 60.000 dolar (şu anki kura göre 226.000 TL) ödedi. Bu fiyata satılan skin birkaç gün sonra bir kullanıcıya ücretsiz düştü.
Daha da detaya girecek olursak, şu ana kadarki en pahalı CS:GO harcamasını yapan (resmi kayıtlara göre) kişi tam 61.052,63 dolar harcamış durumda. OPSkins aracılığıyla satın alınan Dragon Lore isimli skini bu kadar değerli kılan şey ise oyunun Cobblestone Paketleri'nden oldukça ender görünen bir skin olması.

Tyler “Skadoodle” Latham imzalı olması fiyatı arttırmış

Bu paketler Valve sponsorluğundaki üçüncü parti Major turnuvalar sırasında düşer yani bu da oyuncuların normal oyunda alabilecekleri birşey olmadığı anlamına geliyor. Skini bu kadar değerli kılan ikinci özellik ise, önceki gün ELEAGUE Major: Boston’ın şampiyonu olarak Major turnuva kazanan ilk Kuzey Amerikalı ekip olmayı başaran Cloud9'un en önemli ismi Tyler “Skadoodle” Latham tarafından imzalanmış bir çıkartmayla gelmesi.
Söz konusu skin "factory new" yani fabrikadan yeni çıkmış olarak işaretlenmesi, kalite açısından da en üst seviyede olduğu anlamına geliyor. Skin'in satıcısı Dragon Lore'u iki kat fiyatla satmadan önce 35.000 dolar karşılığında satın aldığını söyledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26868 kez okundu.
42 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, Valve ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim