Anlık Bildirim

EA, Fortnite benzeri 'ücretsiz' bir oyun üzerinde çalışıyor

Fortnite'ın kısa sürede yakaladığı inanılmaz başarı, oyun dünyasının devlerine ilham oluyor. Electronic Arts'tan Balke Jorgensen, Fortnite benzeri free-to-play bir oyun üzerinde çalıştıklarını söyledi
Oyun dünyasının dev ismi Electronic Arts, Free-To-Play oyun kategorisine adım atmak istiyor. Son olarak Fortnite'ın bu alanda yakaladığı başarıdan etkilenen şirket, çok yakında ücretsiz bir 'shooter' oyunuyla karşımıza çıkabilir.

Şirket yatırımcılarıyla geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir telekonferans sırasında konuşan EA mali işler müdürü Blake Jorgensen,"Tamamıyla free-to-play yapıya sahip bağımsız bir oyun üzerinde çalıştığımızı söyleyebilirim. Bu oyun Battlefield benzeri bir shooter veya farklı bir türe ait bir yapım olabilir. Ancak elbette bunlar şu an için henüz konuşma aşamasında." sözlerini kullanıyor.


Battlefield V ile ilgili de bazı ifadeler kullanan Blake Jorgensen, Battlefield V'in battle royale modunun ücretsiz olabileceği yönündeki söylentileri yalanladı. Yeni oyunun tüm diğer Battlefield yapımları gibi dopdolu geleceğini belirten Jorgensen, ayrıca olası bir free-to-play nişancı oyununun şirketin Battlefield serisine olan ilgisini etkilemeyeceğini söyledi ve yatırımcılara bu konuda güven verdi.

Fortnite Mayıs ayında rekor kırmıştı


Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesinin ardından kısa sürede dünyanın en popüler oyunu haline gelen Fortnite, ücretsiz bir oyun olmasına rağmen Mayıs ayında tam 318 milyon dolar gelir elde etmiş ve önemli bir rekora imza atmıştı.

Bildiğiniz gibi Fortnite'ı ücretsiz bir şekilde indirip battle royale oyun deneyimini hemen yaşamaya başlayabiliyorsunuz. Ancak yapımcı ekip Epic Games; kıyafet, karakter, ekipman ve hatta dans hareketleri gibi ekstra ögeleri uygulama içi satın alma yöntemiyle oyunculara sunuyor. EA'nın da free-to-play yapımında benzer bir strateji izlemesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5446 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ea, Electronic Arts ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim