Anlık Bildirim

Facebook, TikTok benzeri bir karaoke uygulaması üzerinde çalışıyor

Facebook, tıpkı TikTok'ı andıran bir karaoke uygulaması üzerinde çalışıyor. Facebook'un yeni uygulaması Lasso ile kullanıcılar 15 saniyelik kısa müzik videoları çekebilecekler.
2 milyarı aşkın aktif kullanıcısı ile en popüler sosyal medya platformlarından olsa da son günlerde popülaritesini oldukça fazla yitirmiş olan Facebook, özellikle genç kullanıcıları kendine çekebilmek için ilginç bir atılımda bulundu. Şirket, tıpkı TikTok’ı yani geçmişteki adıyla musical.ly’i andıran bir kısa müzik video uygulaması üzerinde çalışıyor.
Gençler arasındaki popülaritesi çığ gibi artan, adeta bir çılgınlığa dönüşen TikTok, kullanıcılarının playback yaparak veya dans ederek 15 saniyelik kısa müzik videoları çekebilecekleri bir sosyal medya platformu. Facebook da aynı formatı kullanarak, çok yakın gelecekte kendi uygulaması Lasso’yu kullanıcıları ile buluşturacak. Şirket, böylelikle kaybettiği genç kullanıcısı kitlesini tekrardan kendine çekebilmeyi hedefliyor.
Uygulamanın Facebook kullanıcıları ile ne zaman buluşacağı şu an için oldukça büyük bir merak konusu. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim