Anlık Bildirim

Kripto madencilerine 2017 yılında 3 milyon ekran kartı satıldı

Kripto para madenciliğinin hızla çoğalması, ekran kartı pazarını oldukça etkilemiş durumda. Jon Peddie araştırma şirketi 2017 yılında kripto madencilerine 3 milyon ekran kartı satıldığını açıkladı.
Kripto madencilerine 2017 yılında 3 milyon ekran kartı satıldı Tam Boyutta Gör
Çılgın bir şekilde artan kripto para madenciliği, hiç kuşku yok ki ekran kartı pazarını odukça etkilemiş durumda. Son kullanıcılar için ekran kartı fiyatlarının tavan yapmış olması, üretici şirketlerin kripto madencilerini en büyük müşteri olarak görmesinden kaynaklanıyor. Geçtiğimiz yıl artış gösteren kripto para madenciliği ile ilgili yayınlanan bir araştırma raporu, tüm bu yaşananları açıklamaya yetiyor.

Ekran kartı fiyatlarının düşmesi beklenmiyor

Jon Peddie araştıma şirketinin raporuna göre, 2017 yılında kripto madencilerine değeri 776 milyon dolar olduğu belirtilen 3 milyon ekran kartı satılmış durumda. Araştırmaya göre AMD sevkiyatları %8.08 artarken, NVIDIA'nın satışları %6 oranında düşüş gösterdi.
Jon Peddie araştıma şirketinin başkanı Dr. Jon Peddie raporla ilgili olarak: "Oyun sektörü, ekran kartı satışları için ana hedef olmaya devam edecek. Kripto madencilerinden gelen taleplerin zamanla azalmasını bekliyoruz ancak yakın bir gelecekte ekran kartı fiyatların düşmesi mümkün görünmüyor." ifadelerini kullandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim