Anlık Bildirim

Microsoft, Xbox 360 sunucularının bu yıl kapanacağı iddiasını yalanladı

Geçtiğimiz haftalarda Microsoft'un 2016 yılı sonunda Xbox 360 sunucularını kapatacağına dair bazı iddialaa gündeme gelmişti. Xbox'ın başındaki isim Phil Spencer ise bu iddiaları yalanladı.
Konsol cephesinde savaş sürüyor. Xbox ve Playstation bu rekabetin en önemli tarafları olurken aldıkları kararlar da kullanıcılar tarafından ilgiyle izleniyor. Yeni nesil konsollara geçiş döneminde Playstation 4 kullanıcılara daha fazla özgürlük sunsa da hatasını fark eden Microsoft sonrasında çark etmiş ve benzer şekilde kullanıcıların isteklerine cevap vermişti. Buna rağmen satışları Playstation'ın gerisinde kalan şirket hakkında geçtiğimiz hafta ilginç bir iddia ortaya atıldı.
İddiaya göre Microsoft, 2016 Kasım ayında Xbox 360 sunucularını kapatarak kullanıcıları Xbox One satın almaya yönlendirecekti. Söylentilerin sıkça dile getirilmesinin ardından bu durumu merak eden bir kullanıcı Xbox'ın başındaki isim Phil Spencer'e Twitter üzerinden ulaşarak konuyu sordu. Spencer ise kullanıcıya yine aynı şekilde cevap vererek "Gerçek değil" dedi.
Hala bir çok Xbox 360 oyuncusunun aktif olarak konsolu kullandığını düşünürsek söylentilerin yanlış çıkması sevindirici. Sunucuların olası bir sebeple kapatılması ve kullanıcıların Xbox One'a geçmesinin beklenmesi de zaten oldukça riskli bir hamle olurdu. Konsol 2016 yılında da çevrim içi hayatına devam edecek ancak bu desteğin ne zamana kadar süreceği de ayrı bir soru işareti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3893 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, xbox 360 ve Diğer Elektronik Cihazlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim