Anlık Bildirim

Microsoft, eski Android cihazlar için Office desteğini sonlandırıyor

Yazılım devi Microsoft, mobil cihazlar için geliştirdiği Office uygulamalarının sistem gereksinimlerini güncelledi. Artık eski Android sürümlerinde Office Mobil uygulamaları desteklenmeyecek.
Microsoft, Office Mobil uygulamaları için sistem gereksinimlerini sessiz sedasız bir şekilde güncelledi. Şirketin belirlediği yeni gereksinimlere göre konuşacak olursak, eski Android cihazların Office uygulamalarını artık çalıştıramayacaklarını söyleyebiliriz.

Destek Haziran sonunda bitecek

Android platformunda yer alan Office uygulamaları, Temmuz 2019 tarihinden itibaren KitKat ve Lollipop çalıştıran cihazlarda kullanılamayacak. Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre bu cihazlar Haziran ayı boyunca Office uygulamalarını çalıştırabilecekler. Yapılan bu güncellemenin ardından, bu durumun kaç Android kullanıcısını etkileyeceği ise merak konusu olmuş durumda.
Office uygulamalarını mobil cihazlarında kullanan kişiler için son derece olumsuz bir haber. Ne yazık ki Microsoft, bu kullanıcılara akıllı telefonlarını yenileme dışında başka bir şans vermiyor. Eğer siz de bu durumdan etkilenecek kullanıcılardan biriyseniz, şimdiden bir çözüm yolu aramanız faydanıza olacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim