Anlık Bildirim

Microsoft yeniden tasarladığı Cortana uygulamasını iOS'ta kullanıma sundu

Yazılım devi Microsoft'un sanal asistani Cortana yeniden tasarlandı. Geçtiğimiz ay beta sürümü yayınlanan uygulama iOS platformu için kullanıma sunuldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.
Microsoft, iOS için güncellenmiş Cortana uygulamasını piyasaya sürdü. Yeni sürümde müzik ve podcast desteği de dahil olmak üzere bir takım revizyon ve yeni özellikler geliyor. Ayrıca sanal asistana sohbet özelliğinin eklendiğini de belirtelim.

Yeni işlevsel tasarım

Yeniden tasarlanan Cortana 3.0'ın diğer Microsoft hizmetleriyle daha derin bir entegrasyona sahip olduğu belirtiliyor. Artık uygulamayı Skype veya Team toplantılarına katılmak için kullanabilir ve ayrıca takviminize, toplantılarınıza, e-postalarınıza, hatırlatıcılarınıza ve yapılacaklar listenize erişebilirsiniz.
Arayüzün geçen ay gördüğümüz beta sürümden bu yana çok değiştiğini de belirtelim. Uygulama artık üç sekmeden ziyade, günün özetini gösteren tek bir sekmeye sahip. Hatırlatıcılar ve listeler ise sağdaki menüden kullanılabiliyor. Yeni tasarımın geçen yılki 2.6 sürümüne göre çok daha sade ve işlevsel olduğunu da belirtmek gerek. Android kullanıcılarının ise güncelleme için bir süre daha beklemesi gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim