Anlık Bildirim

Pixel 3a ve 3a XL resmi görselleri yayınlandı

Google'ın merakla beklenen orta seviye akıllı telefonları Pixel 3a ve 3a XL'in resmi görselleri yayınlandı. Cihazlar birbirlerine her ne kadar benzese de asıl farklar 7 Mayıs'ta ortaya çıkacak.
Google’ın yeni orta seviye akıllı telefonları şimdiye kadar çokça sızdırıldı. Cihazların tasarımları, donanımsal özellikleri hakkında bilmediğimiz kalmadı fakat şimdi Google tarafından ortaya çıkan tanıtım görselleri de işi geliştirdi. 
Görselde aynı boyutta görülen fakat aslında biri Pixel 3a, diğeri Pixel 3a XL olan cihazlar, ana ekran araçlarında tanıtım tarihi olan 7 Mayıs’ı gösteriyor. Bu tarih daha önce Google tarafından Avengers: Endgame temasıyla paylaşılmıştı
İki model her ne kadar benzer ve belki kimilerine göre sıradan görünse de onları piyasadan ayıracak şey Google’ın kendi sunduğu saf Android sürümü olacak. Bu saf Android sürümüne ek iki yıl boyunca anında güncellemeler ve beta erişimleri de kullanıcıları mutlu eden gerçeklikler. 
Donanımsal olarak iki modelin de 4GB RAM ile gelmesi bekleniyor. Son bilgilere göre Pixel 3a, Qualcomm Snapdragon 670 sistem çipiyle gelirken 3a XL modeli daha güçlü olan Snapdragon 710 ile gelecek. 
Tanıtımına iki hafta kalan bu akıllı telefonlar hakkında daha fazla bilgiye ulaştıkça sizlerle paylaşacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim