Anlık Bildirim

WhatsApp Web sürümüne yeni bir özellik geldi

Popüler iletişim uygulaması WhatsApp'ın web sürümü güncellendi. Artık size gönderilen videoları küçük bir ekranda izleyip, arkadaşlarınızla sohbete devam edebileceksiniz.
Dünyanın en popüler iletişim uygulamalarından WhatsApp geçtiğimiz gün Web versiyonu için yeni bir güncelleme yayınladı ve sürüm numarasını 0.3.2041'e çıkardı. Güncelleme yeni iyileştirmeler ve güvenlik düzeltmelerinin yanı sıra yeni bir özelliği de beraberinde getirdi.

Yazışmanıza devam ederken izleyebileceksiniz

WhatsApp Web'e yeni güncelleme ile birlikte Resim İçinde Resim özelliği de eklendi. Bu özelliğin amacı size gönderilen videoyu ekranın bir köşesinde küçültülmüş olarak izlemek ve o esnada yazışmanıza devam edebilmeniz.
Bu yeni özellik size gönderilen videolarda ve YouTube, Instagram, Facebook ve Streamable videolarında aktif duruma geçiyor. Videonun sağ üst köşesinde beliren ikona tıklayark videoyu istediğiniz gibi küçültebilir ve istediğiniz alana taşıyabilirsiniz. Güncelleme şu an aktif durumda ancak siz de görünmüyorsa tarayıcınızın önbelleğini temizlemeyi unutmayın.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10649 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, whatsapp web ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim