Anlık Bildirim

ABD'de evde ücretsiz Covid-19 testi dönemi başlıyor!

ABD'de evde ücretsiz Covid-19 test dönemi başlıyor. Amerika vatandaşları 19 Ocak'tan itibaren evlerinde ücretsiz ve risksiz bir şekilde Koronavirüs testi yapabilecekler.

ABD'de evde koronavirüs test dönemi başlıyor! Tam Boyutta Gör

2020 yılından beri varlığını sürdüren Koronavirüs insanların hayatını epey zorlaştırdı. Hastalığın zorluğunun yanı sıra hastanede yapılan testler de epey vakit alıyor. Özellikle uzun kuyrukların oluştuğu hastanelerde test yaptırırken bile virüs kapma ihtimaliniz bulunuyor. Ancak ABD bu konuda yeni bir döneme geçiyor. Artık ABD'de insanlar evlerinde ücretsiz bir şekilde Covid-19 testi yapabilecekler.

19 Ocak'tan sonra ABD'de evde test dönemi başlıyor!

Beyaz Saray tarafından yapılan açıklama ile 19 Ocak'tan itibaren artık Amerika'da evde test dönemine geçileceği bildirildi. 19 Ocak'tan itibaren covidtests.gov üzerinden ücretsiz bir şekilde Covid-19 testi sipariş edebilecek olan ABD vatandaşları, evde risksiz bir şekilde Koronavirüs testi yapabilecekler.

Hane başına dört adet test talep edebileceğiniz internet sitesi İngilizce ve İspanyolca dil seçeneklerini destekliyor. Siteye girdikten sonra testlerini sipariş eden ABD vatandaşları aynı zamanda kargo ücreti de ödemeyecekler. Toplamda 1 milyar test satın alan Biden yönetimi, 500 milyonunu 19 Ocak'tan itibaren bu hizmet için kullanacak. Aynı zamanda siteye giremeyenler için bir telefon hattı kurulacak. Buradan da test siparişleri yapılabilecek.

Gelen bilgilere göre siparişten sonra ortalama 7-12 gün içerisinde kargoya verilecek olan testler vatandaşların kapısına kadar gelecek. Tabi kargo süresinin uzunluğu nedeniyle virüse kapılmadan test siparişi vermek faydalı olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3085 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ABD, koronavirüs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim