Anlık Bildirim

Bethesda’dan sürpriz: Müzik odaklı aksiyon oyunu Hi-Fi Rush tanıtıldı

Xbox ve Bethesda Geliştirici Ektinliği’nde Bethesda, yeni bir oyun duyurusunda bulundu. Tango Gamerworks’un Japon yapımlarını andıran yeni oyunu Hi-Fi Rush, Game Pass’e eklendi.
Aksiyon müzik oyunu Hi-Fi Rush Xbox Game Pass'e eklendi Tam Boyutta Gör
2023 yılında oyunculara sunacağı yapımları tanıtmak için Microsoft, geçtiğimiz gece Xbox Bethesda Developer Direct etkinliğini düzenlemişti. Etkinlikte Redfall, Minecraft Legends ve Forzo Motorsport gibi oyunların dışında oyunculara sürpriz bir yapım tanıtıldı.

Hi-Fi Rush, Xbox Game Pass’e eklendi

The Evil Within ve Ghostwire: Tokyo gibi yapımlar ile bilinen Tango Gameworks’un geliştirdiği ve Bethesda’nın yayıncılığını üstlendiği Hi-Fi Rush, an itibari ile Xbox ve PC için Game Pass’e eklendi. Ayrıca oyun Epic ve Steam mağazalarında da satışa sunuldu. Anime stili bir estetiği ile göze çarpan oyun, Bayonetta ve Devil May Cry yapımlarının müziksel bir oyun ile birleştirilmiş bir hali gibi oynanıyor. Aksiyon ve macera odaklı oyunda müzik ile beraber hareket etmek zorunlu değil ancak kombolarınızı müzik temposu ile senkronize ettiğinizde ödüllendiriliyorsunuz. 

Müzik oyun sektöründe dikkat çekici bir yapım olacak oyun, birçok oyuncu tarafından oldukça beğenildi. Ayrıca oyun, Steam mağazasında oldukça olumlu eleştiriler aldı. Eğer Game Pass üyeliğine sahip değilseniz, oyun 299TL fiyatı ile Steam ve Epic mağazalarında da indirilebilir durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim