Anlık Bildirim

Almanya’da bir hemşire Covid aşısını tuzlu su ile değiştirdi: 9.000 kişi tekrar aşı olacak

Alman yetkililer tarafından yapılan soruşturmada bir hemşirenin yaklaşık 9.000 kişiye Covid-19 aşısı yerine tuzlu su enjekte ettiği ortaya çıktı. Yetkililer de 9.000 insanı tekrar aşı olmaya çağırdı.

Kuzey Almanya’da yürütülen soruşturmada yetkililer, Kızılhaç’ta çalışan bir hemşirenin yaklaşık 9.000 insana koronavirüs aşısı yerine tuzlu su enjekte etmiş olabileceğini tespit etti ve insanları tekrar aşı olmaya çağırdı.

Almanya’da bir hemşire Covid aşısını tuzlu su ile değiştirdi Tam Boyutta Gör

Hemşirenin, bahar aylarında Kuzey Denizi kıyılarına yakın kırsal bir bölge olan Friesland’da bulunan bir aşı merkezinde gerçek aşılarla tuzlu suyu değiştirdiğinden ve bunu insanlara enjekte ettiğinden şüpheleniliyor.

Herhangi bir sağlık riski taşımıyor

Friesland polis karakolundan Peter Beer, haziran ayında birden fazla tanıkla görüştükten sonra bu sonuca vardıklarını ifade etti. Raporda yetkililer, aşı yerine tuzlu su almış olabilecek kişilerle temasa geçileceğini ve tekrardan aşı olmalarının sağlanacağını belirtti. Ayrıca, tuzlu su enjekte edilenlerin herhangi bir sağlık riski taşımadığı da vurgulandı.

Almanya’da bir hemşire Covid aşısını tuzlu su ile değiştirdi Tam Boyutta Gör

Yerel meclis üyesi Sven Ambrosy de olayı “şok edici” olarak tanımladı ve vatandaşlara tekrar aşı olmaları için çağrıda bulundu.

Hemşirenin neden böyle bir şey yaptığı ise bilinmiyor; ancak gelen haberlerde hemşirenin sosyal medya hesaplarında aşı karşıtı paylaşımlar yaptığı belirtiliyor.  

Almanya’da şu ana kadar nüfusun %55’i iki doz %63’ü ise en az bir doz Covid-19 aşısı oldu.

Kaynakça https://news.yahoo.com/suspected-saline-switch-sparks-vaccine-162753426.html https://news.yahoo.com/nearly-9-000-people-germany-140621197.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10492 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
almanya, aşı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim