Anlık Bildirim

Amazon.com.tr 4 yeni şehirde Pazar günü teslimata başladı

2019'dan beri İstanbul'daki müşterilere Pazar günü teslimat hizmeti sunan Amazon.com.tr, bu hizmeti 4 yeni şehre getirdi. Prime üyeleri Pazar günü teslimat hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor

Amazon.com.tr 4 yeni şehirde Pazar günü teslimata başladı Tam Boyutta Gör

Amazon.com.tr teslimat konusunda önemli bir gelişmeyi daha duyurdu. Geçen ay hızlı teslimat için alt limitleri kaldıran firma şimdi de Pazar günü teslimat hizmetine 4 yeni şehir ekledi. İstanbul’un ardından artık Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli’de de Pazar günü teslimat hizmetinden faydalanabiliyor.

Pazar günü teslimat hizmeti, Prime müşterilerine ücretsiz olarak sunuluyor. Prime’a ayda 7,90 TL ödeyerek ücretsiz hızlı kargo, Prime Day indirimleri, Prime Gaming ve Prime Video servislerinden yararlanabilirsiniz. Prime’ı ilk 30 gün ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Prime fırsatları hakkındaki detaylı bilgi için aşağıdaki içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.

Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, “Amazon’da müşterilerimize sürekli olarak yenilikler sunmak için çalışıyoruz. İstanbul’daki müşterilerimizin Pazar günü teslimat seçeneğinden duyduğu memnuniyeti biliyoruz ve bu hizmetimizi artık Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli’de daha da fazla kişiye ulaştıracak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Pazar günü teslimat, her günün artık bir Amazon teslimat günü olduğu ve artık bu şehirlerdeki Amazon müşterilerinin Amazon'da alışveriş yaparken daha fazla rahatlığın keyfini çıkarabileceği anlamına geliyor,” şeklinde konuştu.

Prime Day 21-22 Haziran’da

Amazon’un Prime müşterilerine özel büyük indirim dönemi Prime Day bu sene 21-22 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. 48 saat boyunca çok sayıda ürün indirime girecek. Ayrıca 21 Haziran’a kadar sürecek Erken Prime Day fırsatları başladı. Fırsatlardan sadece Prime üyeleri yararlanabiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan fırsatlara ulaşabilirsiniz.

https://www.amazon.com.tr/primeday

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10320 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, amazon türkiye ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim