Anlık Bildirim

Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada

Amazon Türkiye'de Gülümseten Cuma fırsatları 14 kasım saat 18.00'de başladı ve 29 Kasım sonuna kadar devam edecek. İndirimin öne çıkanları haberimizde.         

Amazon'da Gülümseten Cuma Fırsatları başladı Tam Boyutta Gör

Amazon Türkiye’nin Kasım ayına özel indirim dönemi Gülümseten Cuma Fırsatları bugün başladı. 14-29 Kasım tarihleri arasında Blak Friday 2021 kapsamında binlerce üründe büyük indirimler yapılacak.

Gülümseten Cuma Fırsatları: https://www.amazon.com.tr/blackfriday

Amazon büyük markalarla ve bünyesindeki satıcılarla iş birliği yaparak önemli indirimler sunuyor. Yüzde 60’a varan indirimler ve en iyi fiyat garantisi ile müşterilerin gönlünü kazanacak. 14-29 Kasım tarihleri arasında satın aldığınız bir ürün kampanya dönemi içerisisnde Amazon.com.tr tarafından daha düşük fiyata satılırsa aradaki fark 29 Kasım sonrasında hesabınıza hediye kartı olarak eklenecek.

Amazon’un mobil uygulamasından daha önce hiç alışveriş yapmamış müşteriler Gülümseten Cuma Fırsatları boyunca mobil uygulamadan yapacakları ilk alışverişlerinde sepette anında 30 TL indirim elde edecek. Ayda 7,90 TL'ye Prime üyeliği başlatarak hızlı ve ücretsiz teslimat fırsatından yararlanabilir, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Bursa’da Pazar günü teslimat seçeneğinden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Amazon İndirimleri İçerisinden Öne Çıkanlar

29 Kasım'a kadar sürecek Gülümseten Cuma Fırsatları kapsamında her gün farklı ürünler indirime girecek. Şu an indirime giren ürünler arasından öne çıkanlar şöyle:

Tüm indirimler için: https://www.amazon.com.tr/blackfriday

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23052 kez okundu.
53 kişi, toplam 57 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, amazon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim