Anlık Bildirim

Amazon, Deprem Yardımlaşma Seferberliği'ne katıldı: Satın alacağınız ürünler deprem bölgesine gönderilecek

Ticaret Bakanlığı tarafından başlatılan Deprem Yardımlaşma Seferberliği'ne Amazon Türkiye katıldı. İhtiyaç duyulan ürünler listelendi. Listeden satın alacağınız ürünler deprem bölgesine ulaştırılacak.
Amazon, Deprem Yardımlaşma Seferberliği'ne katıldı Tam Boyutta Gör
Amzazon, Ticaret Bakanlığı iş birliği ile başlatılan Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ne katıldı. Deprem bölgesinde acil ihtiyaç bulunan ürünler Deprem Yardımlaşam Seferberliği başlığı altında listelendi. Bu listeden satın alacağınız ürünler, AFAD koordinasyonunda deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Amazon Deprem Yardımlaşma Seferberliği Ürünleri

Gıda, mont, bot, powerbank, çorap, ısıtıcı gibi ürünler uygun fiyata listeleniyor. Bu listeden satın alacağınız ürünlerden herhangi bir komisyon kesilmeyecek ve ek gelir elde edilmeyecek. Ürünler doğrudan deprem bölgesine ulaştırılacak. AFAD koordinasyonunda ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yapılacak. Deprem Yardımlaşma Seferberliği sayfasında listelenen ürünleri sepete ekleyip, adres kısmında “AFAD Bağış Noktası” seçeneğini seçerek deprem bölgesindeki acil ihtiyaçların giderilmesine destek olabilirsiniz.

Amazon Deprem Yardımlaşma Seferberliği Ürünleri

Amazon’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi

“Ticaret Bakanlığımızın başlattığı Deprem Yardımlaşma Seferberliği çerçevesinde Amazon Türkiye olarak, en uygun fiyata ürün temin etmek için azami çaba göstermekteyiz. Amazon Türkiye’de listelenen ürün fiyatları ile diğer firmalar tarafından sağlanan ürün fiyatları arasında fiyat farklılıkları olabileceğini, bu durumun herhangi bir ticari gerekçeden kaynaklanmadığını dikkatinize sunarız. Bağışların doğru adrese ulaşması için, satın alma adımından sonra "AFAD Bağış Noktası" adresini seçmenizi önemle hatırlatırız.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5450 kez okundu.
30 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, deprem ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim