Anlık Bildirim

Amazon Prime Video yurt dışında yeni sınırlama: Dolby Atmos ve Vision için ekstra ücret!

Amazon Prime Video'da film ve dizileri daha kaliteli izlemek için ekstra ücret ödemeniz gerekecek. Dolby Atmos ve Vision, yalnızca reklamsız pakette olacak.     
amazon prime video dolby atmos & vision ekstra ücret Tam Boyutta Gör
Amazon Prime Video’da reklamlı aboneliği tercih edenler için kötü haber; Film ve dizileri Dolby Vision ve Dolby Atmos desteğiyle izlemek için aylık 2.99 dolar ekstra ödeyerek reklamsız aboneliğe geçmeniz gerekecek.

Amazon, Dolby Vision ve Atmos’u ücretsiz paketten çıkararak ayda 3 dolar karşılığında reklamsız premium abonelik seçeneğini tercih edenlere özel hale getirdi. Örneğin; daha önce Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi, Dolby Vision ve Dolby Atmos desteğiyle tüm Prime abonelerine açıkken, artık yalnızca reklamsız hesabı olanlar dizileri HDR10 ve Dolby Digital 5.1 formatında izleyebilecek. Amazon’un neredeyse tüm içeriklerinde desteklediği Dolby Vision’a lisanssız alternatif olan HDR10+, kalmaya devam edecek.

Amazon'un bu değişikliği neden yaptığı henüz belli değil ancak bazı kişiler Dolby’nin lisans ücretlerinin bunda rol oynamış olabileceğini öne sürüyor. Bu arada Prime video reklamlı 15 dolar, reklamsız 18 dolar olarak ücretlendiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim