Anlık Bildirim

Amazon, ürün incelemelerine yapay zekayı dahil etti

Amazon, ürün incelemelerini özetlemek için üretken yapay zekayı kullanmaya başladı. Bazı Amazon ürünlerinde uygulamaya geçildi ancak şuanda Amerika ile sınırlı. 
amazon inceleme özetleri yapay zeka Tam Boyutta Gör
Amazon’da bir ürünün iyi olup olmadığını görmemizi kolaylaştıran yapay zeka sistemi mevcut. Ancak, Amazon incelemeleri genelde uzun olduğundan bir ürünün sevilen ya da sevilmeyen yanlarını anlamak güç. Amazon, satın alma sürecini kolaylaştırmak adına üretken yapay zekayı devreye aldı. Yapay zeka, ürün incelemelerini tek paragraf halinde özetleyecek.

Yapay zeka, ürün inceleme özetlerini çıkarıyor

Amazon, ürün incelemeleri özetleri için yapay zeka sistemini bir süredir test ediyordu. Artık, Amerika’da Amazon mobil uygulamasında kullanılmaya başlandı. Şu an için televizyonlar, kulaklıklar, tabletler ve akıllı bileklikler/saatler ile sınırlı ancak yalnızca kategori bazlı değil, model bazında da sınırlama söz konusu.

Yeni özellik, mobil uygulama inceleme bölümünün üst kısmında “Customers say” başlığı altında bulunuyor. Paragrafın sonunda yapay zeka tarafından oluşturulduğuna dair bir not mevcut. Özetler yalnızca doğrulanmış satın alımlardan alınıyor. Filtreleme ile inceleme özetini oluşturan gerçek incelemelere erişilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim