Anlık Bildirim

Amazon, yeni bir “canlı ses” platformu üzerinde çalışıyor

Gelen haberlere göre dev şirket Amazon, Amazon Müzik hizmeti altında yeni bir canlı ses platformu çıkarmayı planlıyor. Planlanan platformun müzik odaklı olacağı belirtiliyor.

Aixos’a göre Amazon, yeni bir canlı konser platformu üzerinde çalışıyor. Açıklanan rapora göre bu platform Clubhouse, Twitter Spaces, Spotify’s Green Room gibi platformlara benzer olacak ancak daha çok “müzik odaklı” olacak.

Amazon, yeni bir “canlı ses” platformu üzerinde çalışıyor

Amazon Müzik ekibi tarafından geliştirilen platform; podcast, canlı konserler, şovlar, gösteriler, müzisyenlerin ve ünlülerin canlı olarak konuşabileceği konuşma odaları gibi özellikler içerecek.

Rapora göre dev şirket, şu anda canlı ses etkinliklerine ev sahipliği yapması için birçok büyük plak şirketi ile görüşmeler halinde. Canlı etkinlikler ve konuşmalar, muhtemelen Prime üyeliğiyle birlikte gelen Amazon Müzik aboneliğiyle kullanıcılara sunulacak.

Yeni platformun Apple Music 1’e de benzer olabileceği düşünülüyor. Apple Music 1, sanatçı röportajları, prömiyerler, son dakika müzik haberleri içerirken birçok ünlü şarkıcının da konserini yayınlamıştı.

Amazon, yeni bir “canlı ses” platformu üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Twitch’e de entegre edilecek

Amazon’un geliştirdiği platformun genel olarak canlı müziğe odaklanması planlanıyor ancak şirket özellikleri, radyo programları gibi özellikler ekleyerek daha da genişletebilir. Ayrıca, bu yeni özelliğin Twitch’e de entegre edileceği de gelen haberler arasında yer alıyor.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim