Anlık Bildirim

App Store 25 Ekim’den itibaren daha fazla reklam gösterecek

Son yıllarda reklam gelirlerini arttırmak için alternatif yollar arayan Apple, gelecek haftadan itibaren App Store’da ek reklam gösterecek. Yeni reklamlar, Çin dışındaki tüm ülkelerde yayınlanacak.
App Store gelecek haftadan itibaren daha fazla reklam gösterecek Tam Boyutta Gör
Ürün ve servis satışları dışında ek gelir elde etmek için reklam sektörüne yatırımlar yapan teknoloji devi Apple, gelecek haftadan itibaren App Store kullanıcılarına daha fazla reklam gösterecek.

Çin dışındaki ülkelerde kullanıma sunulacak

Apple, temmuz ayında App Store’da daha fazla reklam göstereceğini açıklamıştı. Firma, 2016 yılından beri App Store içerisinde reklam alanları satıyordu ancak 25 Ekim’den itibaren reklamlar, “Bugün” sekmesinde de kullanıcıların karşısına çıkacak. Yeni reklamların, Çin dışındaki tüm ülkelerde kullanıma sunulması bekleniyor.

Daha önce “Bugün” sekmesi, yalnızca Apple Editör takımının seçtiği içeriklerle doluydu ancak artık bu sekmede de reklam alanları da bulunacak. Gelecek yıllarda reklam gelirlerini üçe katlamak isteyen firma, bu konuda önemli adımlar atmaya başlıyor. Ayrıca firma, yakında Harita uygulamasında dareklam göstermeye başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim