Anlık Bildirim

Aşı olmaya giden herkese Uber ücretsiz

Uber, aşı olmaya gidecek kişileri ücretsiz taşıyor. İstanbul ve Ankara'da devlet hastanelerinde aşı olacak kişilerin gidiş-dönüş yolculuklarının 40 TL'ye kadarki kısmını Uber karşılıyor.

Aşı olmaya gideceklere Uber ücretsiz Tam Boyutta Gör

Uber, Türkiye’deki Covid-19 aşılama çalışmalarına olumlu etki edecek bir kampanya başlattı. Uber’in kampanyası sayesinde aşı olmaya gidecek kişiler ücretsiz olarak taksi kullanabilecek. Aşı olmaya gidecek olup toplu taşımayı kullanmaya çekinen ve üşenen kişiler hem hastaneye giderken hem de dönerken taksiyle ücretsiz yolculuk yapabilecek.

Bugün başlayan kampanyayla aşı olmaya gidecek kişilere 40 TL’ye kadar 2 kez ücretsiz yolculuk sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak için UBERAŞI promosyon kodunu kullanabilirsiniz.

İndirim kodunu kullanabilmek için yolculuğunuzun İstanbul ve Ankara’daki devlet hastanelerinden birinde başlaması veya bitmesi gerekiyor. Aşı olmak için evinizden hastaneye kadar ücretsiz gidebilir ve dönüşte bir kez daha Uber çağırarak evinize ücretsiz olarak dönebilirsiniz.

Uber ülkemizde yalnızca Ubertaksi özelliğiyle hizmet veriyor. Lüks yolcu taşımacılığı hizmeti UberXL, uzun süredir ülkemizde yasaklı durumda. Uber uygulamasıyla İstanbul ve Ankara’da taksi çağırabilir, ödemenizi uygulama üzerinden yapabilirsiniz.

Uber - Request a ride Uber - Request a ride Uber - Request a ride Uber - Request a ride Travel Ücretsiz 405 MB

Uber - Kolay taksi yolculuğu Uber - Kolay taksi yolculuğu Uber - Kolay taksi yolculuğu Uber - Kolay taksi yolculuğu Uber Technologies, Inc. Haritalar ve Navigasyon Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8470 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim