Anlık Bildirim

Baldur's Gate 3, Playstation'a çıkar çıkmaz zamlandı

6 Ağustos'ta PlayStation oyuncuları ile buluşan Baldur's Gate 3, platforma çıktığı gibi zamlandı. Oyunun hem Standart hem de Deluxe sürümüne yüzde 80 civarı zam geldi. İşte yeni fiyatlar..
Baldur's Gate 3, Playstation'a çıkar çıkmaz zamlandı! Tam Boyutta Gör
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Larian Studios'un yaptığı sıra tabanlı açık dünya rol yapma oyunu Baldur's Gate 3, kısa süre içindebu yıl çıkan en iyi oyunlardan biri olmayı başardı. Bugün ise Playstation kullanıcıları ile buluşan yapım, çıkar çıkmaz PS Store'da zamlandı.

Baldur's Gate 3, Playstation'a çıkar çıkmaz zamlandı

Bilmeyenler için 2020 yılında erken erişime açılan Baldur's Gate 3, özellikle Dungeons & Dragons hayranları ve türkçe dil desteği ile olumlu geri dönüşler almayı başarmıştı. Oyunun 3 Ağustos PC'de erişime açılan kararlı sürümü ise, Metacritic üzerinden 96 puan alarak ''2023'ün en iyi PC oyunu'' seçildi. Bugünse Playstation'da erişime açılan yapım sürpriz bir zammı da beraberinde getirdi. Baldur's Gate 3'ün fiyatında yüzde 80 civarı artış yapıldı.

Baldur's Gate 3, Playstation'a çıkar çıkmaz zamlandı! Tam Boyutta Gör
Baldur's Gate 3'ün çıkışından önce PS Store'da makul bir fiyatlandırmaya sahip olduğunu hatırlatalım. Öyle ki oyuna 699 TL'den başlayan fiyatlar ile ulaşılabiliyordu. Ancak fiyat güncellemesinin ardından oyunun standart sürümü 699 TL'den 1.249 TL'ye, Deluxe sürümü ise 799 TL'den 1.439 TL'ye çıktı. Bu noktada oyunun PC sürümünün 799 TL olduğunu belirtmekte fayda var.

Ayrıca Baldur's Gate 3'e ek olarak PS Plus fiyatlarında da önemli bir fiyat artış yaşandığını hatırlatalım. Öyle ki abonelik fiyatları yüzde 600 oranında zamlandı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim