Anlık Bildirim

Ben Affleck bir kez daha Batman'i canlandıracak

Batman v Superman ve Justice League filmlerinde Batman rolünü oynayan Affleck, 2019 yılında Batman’i oynamayı bıraktığını duyurmuştu. Ancak Affleck, iki farklı filmde Batman olarak geri dönecek.

Ben Affleck Aquaman 2 için Batman olarak geri dönecek Tam Boyutta Gör

Marvel Sinematik Evreni’ne karşı kendi evrenin oluşturmak isteyen DC; Batman v Superman, Suicide Squad, Justice League, Wonder Woman ve Aquaman gibi filmler ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Ancak evreninde bir türlü süreklilik sağlayamayan firma, Zack Snyder’ın ile olan bağlantısını da kesince eleştirilere maruz kalmıştı. 2019 yılında ise Ben Affleck, Batman karakterini oynamayı bıraktığını duyurmuştu. Ancak görünüşe göre Affleck, 2 farklı filmde Batman karakterini oynayacak.

Batman, Aquaman and the Lost Kingdom’da rol alacak

Aquaman karakterinin yıldızı Jason Momoa, Instagram hesabından Ben Affleck’in dönüşünü duyurdu. Affleck, Batman karakterini Aquaman’in devam filminde de oynayacak. Affleck, daha önce The Flash filmi için Batman olarak geri döneceğini duyurmuştu. Görünüşe göre Affleck, Batman karakterine bir şans daha vermeye hazır. Batman’in Aquaman 2 filminde ne gibi bir rol olacağı bilinmiyor ancak önümüzdeki aylarda yayınlanacak bir fragmanda rolü netleşebilir.

Ben Affleck Aquaman 2 için Batman olarak geri dönecek Tam Boyutta Gör
Aquaman and the Lost Kingdom, 2023’ün mart ayında vizyona girecek. Ardından Ben Affleck, 2023’ün haziran ayında yayınlanacak The Flash filminde rol olacak ve büyük ihtimalle Batman karakterine veda edecek. Robert Pattinson ise kendi evreninde The Batman karakterini oynamaya devam edecek. 2022’nin sevilen filmi The Batman’in devam filmi DC’nin yapım aşamasındaki projeleri arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4795 kez okundu.
28 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
DC Comics, warner bros ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim