Anlık Bildirim

Bill Gates: Elon Musk, Twitter'ı mahvedebilir

Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, Twitter'ın girişimci Elon Musk tarafından satın alınmasının sosyal ağa fayda sağlayacağına dair şüphelerini dile getirdi. 

Bill Gates: Elon Musk, Twitter'ı mahvedebilir Tam Boyutta Gör

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Wall Street Journal'ın düzenlediği etkinlikte, daha önce sosyal ağ Twitter'ı satın aldığını açıklayan Amerikalı işadamı Elon Musk'ın amaçları hakkında şüphelerini dile getirdi. Gates, Musk'ın sosyal ağa zarar verebileceğine inanıyor.

Bill Gates, Musk'ın diğer şirketlerinde etkileyici sonuçlar elde ettiğini, Tesla ve SpaceX'te mükemmel mühendis ekipleri oluşturduğunu kaydederek: "Bu sefer olacağına dair bazı şüphelerim var ama ön yargılı olmamalıyız ve Elon'u asla küçümsememeliyiz." dedi.

Gates'e göre Musk'ın ne yapacağı tam olarak belli değil. Ayrıca, girişimcinin sicilinde "sosyal ağ" gibi bir iş deneyimi de yer almıyor. Bu nedenle işlerin daha da kötüleşebileceğini belirten Gates: "Musk hakkında söylenecek olumlu şeylerden başka bir şeyim yok. Twitter'ı daha da kötüleştirirse bunu açıkça söylerim." dedi.

Bill Gates: Elon Musk, Twitter'ı mahvedebilir Tam Boyutta Gör

Gates, Musk'ın Twitter planlarından emin değil

Gates ayrıca sözlerini şöyle sürdürdü: "Hedefleri neler, sonunda (Twitter) ne olacak? Aşırı yalanların ve tuhaf komplo teorilerinin yayılmasını azaltma fikriyle nasıl bir ilişki içindeler? Bu hedef ona yakın mı, değil mi?"

Musk'ın Twitter'ı satın aldığı 25 Nisan'da açıklanmıştı. Şirket ona yaklaşık 44 milyar dolara mal oldu. İşadamı, sosyal ağı "her zamankinden daha iyi" hale getirmeyi planladığını söyledi. Ayrıca Twitter'ın ifade özgürlüğü ilkelerine göre yönetileceğini de ima etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6486 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bill gates, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim