Binance Haberleri

Etiket
Son dakika binance haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), binance hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 AY

GİRİLEN İÇERİKLER
232 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 44 İÇERİK

Binance Son Dakika Haberleri

Güncel Binance Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika binance haberleri de dahil olmak üzere binance ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 0 video, 0 galeri ve 232 adet binance haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 12 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

binance İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel binance haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Binance Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni binance haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son binance haberlerini okuduktan sonra, Kripto Para İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Binance Hakkında

Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası oldu.

Binance, daha önce high frequency trading yazılımı geliştiren bir geliştirici olan Changpeng Zhao tarafından kuruldu. Binance başlangıçta Çin'de bulunuyordu, ancak daha sonra Çin'in artan kripto para düzenlemeleri nedeniyle Çin'den ayrıldı.

Binance hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim