Anlık Bildirim

Cep telefonunun mucidi hangi akıllı telefonu kullandığını açıkladı

İlk cep telefonunu üreten ekibe liderlik eden ve "Cep telefonunun babası" olarak anılan Martin Cooper hangi akıllı telefonu kullandığını açıkladı.               
Cep telefonunun mucidi hangi akıllı telefonu kullanıyor? Tam Boyutta Gör
Eski bir Motorola çalışanı ve cep telefonunun mucidi olan 94 yaşındaki Martin Cooper, hala sıkı bir teknoloji düşkünü ve her yıl yeni akıllı telefonlar ve akıllı saatler satın alıyor.

Gazeteciler, onun modern teknolojiyle nasıl bir ilişki kurduğunu öğrenmek için Martin Cooper ile röportaj yaptılar. 94 yaşındaki adamın ateşli bir Apple hayranı olduğu ortaya çıktı. Cooper'ın teknolojik cihazlara olan tutkusu yaşına göre inanılmaz. Her yıl yeni bir iPhone ve yeni bir Apple Watch satın alıyor.

iPhone 14 Pro Max kullanıyor

Cep telefonunun mucidi şu anda bir iPhone 14 Pro Max ve bir Apple Watch 8'e sahip. Teknolojiye olan sevgisine rağmen iPhone'unu sadece arama yapmak, mesajlaşmak ve işitme cihazlarını kontrol etmek için kullanıyor.

Cep telefonunun mucidi hangi akıllı telefonu kullanıyor? Tam Boyutta Gör
Cooper her yıl yeni nesil cihazlar satın aldığını çünkü teknolojinin daha iyi ve daha kullanışlı hale gelmesinden hoşlandığını söylüyor. Öte yandan akıllı telefonların kalp atış hızını ölçebildiği ve fiziksel aktiviteyi izleyebildiği için, gelecekte hastalıklarla savaşmaya yardımcı olacağına dair inancı da tam.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
73318 kez okundu.
28 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, iphone 14 pro max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim