Anlık Bildirim

Death Stranding Director's Cut, Apple cihazlara geliyor: İşte çıkış tarihi

Kojima Productions ve 505 Games, Death Stranding Director's Cut oyununun Apple cihazlar için çıkış tarihini duyurdu. Oyun, biraz gecikmeli olarak çıkış yapacak. 
Death Stranding Director’s Cut iPhone iPad & Mac Tam Boyutta Gör
Hideo Kojima imzalı Death Stranding, 2019'dan bu yana oyun sektörünün en sıra dışı ve en çok tartışılan projelerinden biri. Dünya genelinde 16 milyondan fazla oyuncusu olan yapım, yakında Apple cihazlarda da oynanabilir olacak.

Death Stranding Director's Cut, Resident Evil Village’den sonra iOS cihazlarda oynanabilir olacak en iyi AAA oyunlardan biri olma yolundaydı. Kojima Productions ve 505 Games, oyunun mobil sürümünü bu yılın sonunda çıkarmayı planlıyordu. Ancak, geliştiricinin yaptığı yeni açıklamaya göre oyun beklenenden biraz geç çıkacak.

31 Ocak 2024'te çıkış yapıyor

Death Stranding Director's Cut'ın iPad, iPhone (iPhone 15 Pro/15 Pro Max) ve Mac için 2024'ün başlarında çıkması planlanıyor. 505 Games ve Kojima Productions, tarihi tam olarak açıklamasa da oyunun resmî App Store sayfasında 31 Ocak 2024 yazıyor.

Türkiye fiyatı 400 TL!

App Store sayfasında oyunun fiyat bilgisi de yer alıyor. Oyun, yurt dışında 39.99 dolar, Türkiye’de ise 399.99 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı.

DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3358 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
death stranding director's cut, kojima productions ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim